Tort Barbie

de ana in Torturi, 20 Iun 2010 | 8009 vizualizari

 

Acest tort l-am facut pentru ziua unei fetite!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 1 plic puding de vanilie
  • 500ml  frisca+300 ml pentru ornat
  • 300 gr zmeura
  • 300 gr piersici
  • 3 plicuri gelatina.
  • 1 esenta mare de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Barbie:

Preparam pudingul de vanilie urmand pasii de pe plic si o lasam sa se raceasca.

Dizolvam gelatina si incorporam in pudingul caldut.Frisca o batem spuma, o incorporam in pudingul rece ,adaugam vanilia.Compozitia am impartit-o in 2 si intr-una am pus zmeura pasata,iar in cealalta piersici pasate .Intr-un castron tapetat cu folie alimentara , cu fundul destul de ingust, asezam in straturi dupa preferinte cele 2 compozitii.(La acesta nu i-am mai facut blat din lipsa de timp,dar merge intre ele un disc sau 2).

Lasam peste noapte la rece si apoi ornam dupa imaginatie sau ca in imagine.Eu am facut un cilindru in mijloc dupa ce am rasturnat ca sa pot pune papusa.

Sper ca sectiunea s-o primesc curand!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Barbie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu capsuni si frisca